◎ Cdoe mikro-trykknap, elektronisk afbryderknap, højstrømskontakt på aliexpress

For bedre at imødekomme globale kunders behov for at købe en lille mængde CDOE'erLED indikatorer, knapkontakter og buzzer-produkter, og for at få en lille mængde CDOE-knapkontakter, har vi eksklusive butikker på AliExpress-platformen, i USA og Sydkorea , Canada, Italien, Storbritannien og andre lande, vi kan søge efter vores produkter gennem AliExpress-platformen, hurtig levering inden for 7 dage, og modtage vores knapkontakter på kort tid.

 

Der er mange slags onlineknapkontakterpå AliExpress, søg efter almindelige knapskifteord, du kan se vores produktlinks, og du kan også nyde visse præferenceaktiviteter for nyligt lancerede produkter placeret på vores AliExpress-platform, detaljerne er som følger.

 

 billede 1

AliExpress-platformen anbefaler at bestille serier

 

Hot sælgende produkt 1: Micro Button Switch Series

Mikro rejse-serie knapper sælges på AliExpress platform 12mm ring metalMikro rejseknap, 16 mm fladt hovedknap uden lys, 19 mm tofarvet mikrorejseknap osv.

 

Mikroknapperne i metal fås i to stilarter: fladt hoved og fladt hovedring.Den mikroringbelyste 12 mm knap er den mest populære på AliExpress.

Det herultra tynd knapmicro-motion er lavet af 304 rustfrit stål, og knaptryksslaget behøver kun 0,5 mm.Skallen understøtter galvanisering sort.Udstyret med sort vandtæt gummi enhed, vandtæt op til ip67.

 

Det16 mm LED mikro knaphar det største antal på AliExpress, og den 12 mm metal mikroknap med lys er den mest omkostningseffektive mikrokontakt.Kunder behøver kun at vælge den tilsvarende kontakt i henhold til deres faktiske krav til installationshul.Brugerdefinerede header-symboler understøttes også ved bulkkøb af vores trykknapper.

 Micro trave type switch

Hot sælgende produkt 2:Elektronisk afbryderknapHBDGQ10-11-serien

Den elektroniske miniaturekontaktknap er kendetegnet ved at være miniature og rig på funktioner.En normalt åben og en normalt lukket kontakttype spiller en stor rolle i små belastningskredsløb.Der er tre stikforbindelser i bunden, og der er to typer knapper ved hovedet: fladt hoved og højt hoved.Mini-låsende trykknapkontakt, der er to typer betjening, du kan købe vores kortvarige knap eller lathcing type.Nulstillingsknappen er som vores knaphorn og dørklokke.Den nulstilles automatisk til dens oprindelige tilstand efter at have sluppet knappen.Den selvlåsende trykknapkontakt vil bevare den oprindelige tilstand, efter at knappen er sluppet, og trykknappen skal trykkes ned igen for at nulstille.

 metalknap 10 mm låsning

Hot sælgende produkt 3: High Current Push Button Switch HBDS1-D Series

Det10 Amp højstrømskontaktknaphar en meget god vandtæt rating, når ip67, spændingen er 6-48v, og strømmen kan nå 10Amp.Der er 5 farver rød/grøn/gul/blå/hvid, og den understøtter to-farve og tre-farve LED-kontakter med lys.Flere headertyper at vælge imellem: Ring, Ringeffektsymbol, Flad.Nylonmodellen har også en enkeltpunkts type luminescens med stor overflade.Super lang levetid højstrøm trykknapkontakt.

sucai-1