◎ Zendure SuperBase Pro leverer kraft i en praktisk pakke

Pak med en bærbar kraftstation til glamping eller campingture i bilen for øjeblikkeligt at tage dem til næste niveau. De er også nyttige derhjemme, når strømmen går. Med en høj kapacitet på op til 2.096Wh, utrolig hurtige opladningshastigheder og andet smart funktioner, er Zendure SuperBase Pro klar til at gøre livet uden for nettet mere behageligt. Du kan også i øjeblikket have Prime Weekly til salg på virksomhedens hjemmeside, eller når Amazon begrænser det, startende ved $1.699 ($1.999). Sørg for at klikke på videoen for at se alle detaljerne.
For det første kommer SuperBase Pro i to forskellige kapacitetsvarianter. 1400'eren har en kapacitet på 1.440 Wh og sælges for 1.999 USD (i øjeblikket nede på 1.699 USD), mens 2000'eren har en kapacitet på 2.096 Wh og sælges for 2.299 USD. Vi tager en se nærmere på SuperBase Pro 2000.
SuperBase Pro 2000 måler 17,5 x 10,5 x 14 tommer (44,6 x 27,6 x 35,2 cm) og vejer 46,7 lbs eller 21,2 kg.
Kraftværker med stor kapacitet som dette kan hurtigt blive svære at transportere, men det er tydeligt, at der er tænkt meget over tilgængeligheden af ​​SuperBase Pro 2000. Ud over det fjederbelastede bærehåndtag har dette kraftværk et teleskop. håndtag og hjul for lettere mobilitet. Ligesom en håndbagagetaske gør håndtagene stationen nem at rulle.
Med så meget kapacitet har Zendure SuperBase Pro 2000 også mange detaljer. Til venstre er der seks vekselstrømsstik og et cigaretstik. På forsiden er der to 100W USB-C udgange, to 20W USB-C udgange , og tre DV-udgange.
Til højre er strømindgangsmuligheden med enstrømnulstillingsknap, XT60 stil stik og AC stil stik.
var postYoutubePlayer;function onYouTubeIframeAPIReady() { postYoutubePlayer = new YT.Player(“post-youtube-video”);}
Dette betyder også, at Zendure SuperBase Pro inkluderer 2.000 W output og 3.000 W forstærkerkapacitet. Min Breville espressomaskine trækker omkring 1.300 W, så PowerBase Pro er i stand til at forsyne masser af skabningskomfort. Ligeledes kan SuperBase Pro køre 1.600 W af hårtørrere, blendere, elektriske stegepander og elværktøj.
Nogle gange kan kraftværker med stor kapacitet tage et stykke tid at genoplade. Med SuperBase Pro betyder op til 1.800 W input dog, at opladning fra 1-80 % kun tager en time, og en fuld opladning tager kun to timer.
Denne hastighed gælder også for solopladning. Hvis der er paneler nok til at skabe 1.800W, kan SuperBase Pro klare det. Det medfølgende MC4 til AC-kabel gør opsætningen nem.
Når du ikke er eventyrlysten, kan SuperBase Pro også bruges som en UPS eller uafbrydelig strømforsyning. Til et hjem eller kontor er det en fantastisk måde at holde din enhed tændt i tilfælde af strømafbrydelse.
SuperBase Pro inkluderer også smarte funktioner. Appen låser smarte funktioner op som dvaletilstand, begrænser strøm for at maksimere levetiden og notifikationer om lavt batteri. Derudover har SuperBase Pro indbygget GPS og 4K IoT-hardware. Hvis du har et 4G-signal, kan du administrere dit kraftværk hvor som helst.
Hvis du ønsker at drive dine off-grid eventyr og forberede dit hjem til nødsituationer, er Zendure Super Base Pro absolut et kig værd. Med sin enorme kapacitet, lynende hurtig opladning og smarte funktioner er den nyttig på mange områder af livet.