◎ Hvad er formålet med en nødstopknap?

Enkelt sagt er en nødstopfunktion en funktion, der er initieret af en dødelig handling og er beregnet til at lukke outfit ned i tilfælde af en nødsituation.Nødstop-enheden er en hjemmelavet kontrolenhed.I nødstilfælde skal du blot trykke på knappen for at stoppe enheden.Rotationsfrigivelsen genopretter tilstanden.

 

Virksomhedens mest almindelige serie af nødstopknapafbrydere erxb2 serien, LA38-serien, 20A højstrømsserie,AGQ serien, HBDS1-A-seriennødstop og HBDS1-AW serie nødstop med lys.

 Virksomhedens vigtigste nødstop

Nødstoppet i xb2-serien, LA38-serien og 20A højstrømsserien obehøver kun at trække i spændet og dreje det udad, fjern hovedet og basen og installer det på panelet.Andre typer nødstop er behov for pin terminal typevil skrue tråden af.Installer det derefter på panelet.

Nødstopknappen har generelt kun 1NO1NC (SPDT), en normalt åben pin, en normalt lukket pin og en fælles pin. Betjeningsmetoden behøver kun at trykke på hovedet, og rotationen kan frigives for at genoprette.Det er en selvlåsende type almindelige knapper. Hvis du ikke ved, hvordan du tilslutter nødstopknappen, kan du se vores youtube-video.